Benidorm informasjon

Transport Alicante-benidorm

Marianne tour

Telefon: 0034 965887462

 

Norsk talende lege

Costa blanca klinikken Albir

Hvordan reiser du til Benidorm?

Reise med fly:
Alicante lufthavn (ALC) er nærmeste flyplass til Benidorm. ALC ligger ca 11 km fra Alicante by, ca 60 km fra Benidorm, og ca 63 km fra l’Albir. Flere flyselskap har rimelige priser fra de fleste større skandinaviske byer til ALC. Sjekk og bestill hos SAS, Ryanair, KLM eller Norwegian på internett, eller ta kontakt med ditt reisebyrå.

Reise med buss eller bil:
Noen buss-selskap kjører fortsatt til Benidorm, fortrinnsvis fra Norge. Ta kontakt med ditt reisebyrå.
Raskeste kjørerute til Benidorm fra Oslo eller Stockholm er ca 3.200 km. Dersom man ønsker å kjøre med egen bil, bør man planlegge 2-4 overnattinger på veien.

Ferietur med bobil:
De som liker å reise med bobil kan lett finne frem til store campingplasser som er spesielt tilrettelagt for bobiler og campingvogner. Det er flere slike campingplasser både i Benidorm og i områdene rundt byen.

Praktiske tips for oppholdet.

Regionen har relativt mange lokale eller nasjonale festdager, og da er både markedene og de fleste butikkene og kontorene stengt. Man kan sjekke kalenderen over lokale festdager og finne ut om det er en slik festdag i det området man bor eller reiser til. Da slipper man å dra ut på feil dag for å handle.

Overnatting/bo-tips

Benidorm kan by på mange muligheter for overnatting, alt fra leiligheter, hoteller og leilighetshoteller som du kan booke hos. Vi har listet opp noen eksempler under her.

 

Du kan booke på leilighetshotellet

Oasis www.apartamentosoasisbenidorm.com

Torre Principado www.carmonarent.com

Vera Cruz www.fincasbenidorm.com

Hotell i nærheten:

Hotel Brisa
Hotel Mont-Parc
Magic Rock Gardens Hotel
Port Benidorm Hotel & Spa